Om Livsgnistan

Mötesplatsen för cancerdrabbade

Livsgnistan är en mötesplats som är till för alla, som har eller haft cancer och närstående, oavsett kön, ålder eller diagnos. Livsgnistans lokal ligger i det naturnära Karlslundsområdet i Örebro. Livsgnistan är en förening som drivs av volontärer, som själva har erfarenhet av cancer. Livsgnistan fungerar som en mötesplats, där cancerberörda kan träffas och stötta varandra.

Att få rehabilitering och stöd är viktigt både under och efter sjukdomen, därför har Livsgnistan som mål att erbjuda olika aktiviteter – både fysiska och sociala.

Det krävs varken remiss eller tidsbokning för att komma till oss på Livsgnistan. Här finns även möjlighet att köpa fika till självkostnadspris.

För närvarande består Livsgnistan av tre olika patientföreningar och vi ser gärna att fler cancerföreningar ansluter sig. Idag deltar T-Pro prostatacancerföreningen Örebro län, Bröstcancerföreningen Hilda och Blodcancerföreningen i Örebroregionen.

Mer om oss

Ordförande:
Lena Lundqvist
info@livsgnistanorebro.se

Kassör:
Börje Jakobsson
info@livsgnistanorebro.se

Sekreterare:
Ingrid Alkebro
info@livsgnistanorebro.se

Ledamot:
Sonia Ekman

Ledamot:
Johan Nyström

Suppleant:

Eva Norman

Bli medlem i Livsgnistan!

Livsgnistan är en ideell förening som finansieras av bidrag och medlemsavgifter. Bli medlem och stötta vår förening så att vi kan fortsätta att hjälpa.

Nästa kommande evenemang

Öppet hus

28 september 2022
– Karlslund
 • 00

  dagar

 • 00

  timmar

 • 00

  minuter

 • 00

  sekunder