Välkommen till Livsgnistan

En mötesplats för cancerberörda mitt i hjärtat av Karlslundsområdet i Örebro.

Kommande händelser på Livsgnistan

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Åter till livet

När vi själva eller någon vi älskar insjuknar i cancer, kan livet vändas upp och ner. Livsgnistan har som mål att hjälpa och stötta cancerberörda och är ett komplement till sjukvården. Vi arbetar med olika former av cancerrehabilitering, du kan läsa mer under nedanstående rubriker. Information om våra aktiviteter finns i aktivitetskalendern.

Fysisk aktivitet

Är det bra att träna och utföra fysisk aktivitet under sin cancerbehandling? Det kan du läsa mer om här på Cancerfonden.

Samtalsstöd

Behöver du hjälp med dina tankar och känslor kring din cancer? Läs mer om detta här på 1177.se. Det dinns alltid hjälp att få.

Samvaro

Samvaro och gemenskap är läkande och skyddar vår hälsa. Gå in här på Karolinska Institutet och läs mer om hur samvaro påverkar våran hälsa.

Därför finns vi

Föreningen Livsgnistan invigdes i februari 2019 och har som mål att hjälpa och stötta cancerberörda. Livsgnistan är ett komplement till sjukvården.

Bli medlem i Livsgnistan!

Livsgnistan är en ideell förening som finansieras av bidrag och medlemsavgifter. Bli medlem och stötta vår förening så att vi kan fortsätta att hjälpa.

Nästa kommande evenemang

Vattengympa Lindesberg

28 mars 2024
– Bassängen, Lindesbergs lasarett
  • 00

    dagar

  • 00

    timmar

  • 00

    minuter

  • 00

    sekunder